Markthuys - Home

Referenties

  Details [Terug] [Print] [Op kaart]
Adres Bernhardstraat 59
Postcode 4751BN
Plaats Oud Gastel
   
Type woning: Vrijstaande nieuwbouwwoning
Bouwjaar: 2010
Inhoud 600 M3
Perceeloppervlakte 400 M2
Woonoppervlakte 200 M2
   
Aantal woonlagen 3
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Garage Ja
Tuin Ja
Balkon Nee
  Foto's
  Beschrijving

VERKOCHT (onder voorbehoud) 

Aan de Bernhardstraat te Oud Gastel is een uniek plan ontwikkeld met 12 traditioneel gebouwde woningen, verdeeld over verschillende woningtypen. Door het gebruik van verschillende soorten handvorm gevelsteen, verschillende kleuren dakpannen en verschillende kleuren schilderwerk wordt iedere woning uniek. Het plan wordt gesitueerd aan de rand van het dorp en biedt toekomstige bewoners een ruim weids uitzicht, met een prima ontsluiting naar de provinciale- en de snelweg.
 

Het unieke aan dit plan is de schitterende stijl en kwaliteit waarin de woningen worden uitgevoerd. Alle woningen worden gebouwd in de Kempische stijl. Met de charme van vroeger en het comfort van nu. Niet alleen de stijl, maar ook de bouwwijze is gebaseerd op de kwaliteit van vroeger. Zowel de buiten als de binnenmuren worden gemetseld met gebakken ‘oude’ stenen. Kwaliteit die je bijna nergens meer ziet. Gipsbeton wordt dus niet gebruikt. Om de oude stijl optimaal tot uitdrukking te laten komen, worden bijvoorbeeld zinken goten en afvoeren gebruikt en komen in de hardhouten kozijnen ramen met roedeverdeling voorzien van het praktische draaikiep-systeem. Al het hang en sluitwerk voldoet aan het Politiekeurmerk. Belgisch hardsteen wordt gebruikt voor de buitendorpels en de voordeur omlijsting. Een elektrische en geïsoleerde segmentgaragedeur komt in de getoogde inrit van de garage. De keramische dakpannen worden in een retrolook uitgevoerd zodat ze wel honderd jaar oud lijken. Ook de binnenzijde kenmerkt zich door de ‘ouderwetse’ kwaliteit en uitstraling. Zo worden de wanden en plafonds afgewerkt met strak stucwerk, komen er architraven rond de hardhouten binnenkozijnen. Massieve deuren met freeswerk, brede vensterbanken en de houten trap completeren de stijl en luxe van weleer. De markante schoorstenen maken de plaatsing van een open haard of houtkachel mogelijk.
 

De woningen worden dus gebouwd zoals vroeger gebruikelijk was maar met materialen van hedendaagse en hoogwaardige kwaliteit.
 

Hoog wooncomfort

Uiteindelijk zijn deze woningen bedoeld om lekker en comfortabel te wonen. Daar is tot in elk detail rekening mee gehouden. Een luxe afwerking, royale ruimte én de integratie van de tuin bij het huis geven aan dat de woningen beantwoorden aan alle eisen die tegenwoordig aan hoogwaardig wonen worden gesteld. De tuinen, opritten en terrassen van de percelen zijn speciaal ontworpen door een tuinarchitect. Om het karakteristieke effect optimaal te creëren is gebruik gemaakt van hagen, leibomen en fruitbomen. Er is dus niets aan het toeval overgelaten om de gewenste Kempische stijl te realiseren. Het resultaat is een bijzonder plan voor mensen die kwaliteit herkennen. De woningen worden voorzien van een gasgestookte centrale verwarmingsinstallatie met warmwatervoorziening met een ruim voldoende capaciteit. Tevens wordt een mechanisch gebalanceerd ventilatiesysteem met warmte-terugwinsysteem in de woning toegepast, en worden er rookmelders geplaatst.
 

 Van dit type is er nog slechts 1 woning beschikbaar.

 

Het perceel is 400 m2 groot en heeft de tuin op het zuiden met vrij uitzicht over de velden.
De tuin heeft een poort om langs de woning het besloten hof te bereiken en een pport aan de achterzijde van de tuin waarlangs via een brede pad de Bernhardstraat bereikbaar is.

 

De woning heeft een inhoud van ca. 580m3 en is daardoor bijzonder ruim van opzet.
 

De gevels worden gebouwd in een prachtige donkerrode handvormsteen ‘pompeï vulcano’ en het dak wordt gedekt met verouderde keramische dakpannen ‘Vielli Oud Blauw’.
 

Voor de kleur van de buitenkozijnen is gekozen voor ‘antiek wit', dat mooi combineert met de eerder genoemde materialen.            

 
 

Indeling:
 

Begane grond:
  

Een chique hal met een unieke driedelige raampartij, een ruim toilet, garderobe-nis en een prachtige gelakte trap met spijlwerk.
  

Riante woonkamer met tuindeuren, mogelijkheid voor een open haard en een vaste kast/berging onder de trap. 
  

Grote open keuken eveneens met tuindeuren (keukeninrichting naar eigen keuze).
  

Via het terras komt u in de grote garage met getoogde inrit v.v. een elektrisch bedienbare, sectionaaldeur.
 

1e Verdieping:

  

De 1e verdieping kenmerkt zich door de speelse indeling, ook hier heeft de architect er alles aan gedaan om een "recht toe recht aan" opzet te voorkomen. 
 

Hier vindt u:
 

Een royale overloop met vaste trap naar de 2e verdieping. 
 

3 zeer ruime slaapkamers.
 

Een grote ruimte bedoeld als inloopgarderobe. 
 

Een badkamer met ligbad, wastafel en een toilet (badkamer inrichting naar eigen keuze).
 

2e Verdieping:
 

Via de vaste trap bereikt u de tweede verdieping met veel bergruimte en de mogelijkheid voor een extra kamer of hobbyruimte.
 

 

Voor zowel de keuken als de badkamer zijn ruime stelposten opgenomen. 
Voor de oprit, de paden en het grote terras is, geheel in lijn met de architectuur, gekozen voor bestrating met klassiek materiaal, in combinatie met een ‘groene’ erfafscheiding en wordt er een fantastische tuin aangelegd met de genoemde hagen, lei- en fruitbomen!
 

De aanleg van de tuin, inclusief de erfafscheiding, de oprit en het terras zijn in de koopsom inbegrepen.
  

De woning wordt voorzien van een gasgestookte centrale verwarmingsinstallatie met warmwatervoorziening met een ruim voldoende capaciteit. Tevens wordt een mechanisch gebalanceerd ventilatiesysteem in de woning toegepast, en worden er rookmelders geplaatst.
 

Verder is het mogelijk wijzigingen in uw woning aan te laten brengen, echter geldt hiervoor de beperking dat deze wijzigingen niet het uiterlijk of constructie mogen aantasten.
 

   

Welkom op de internetpagina van Makelaardij: 't Markthuys.

Via deze internetpagina kunt u ons huidige aanbod van woningen bekijken met een uitgebreide beschrijving en extra foto's. 

U kunt uiteraard altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.