Markthuys - Home

Referenties

  Details [Terug] [Print] [Op kaart]
Adres Bernhardstraat  55
Postcode 4751BN
Plaats Oud Gastel
   
Type woning: Vrijstaande woning
Bouwjaar: 2008
Inhoud 530 M3
Perceeloppervlakte 244 M2
Woonoppervlakte 150 M2
   
Aantal woonlagen 2
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Garage Ja
Tuin Ja
Balkon Nee
  Foto's
  Beschrijving

Aan een besloten hof gelegen woning gebouwd in een nooit meer toegepaste kwaliteit. De gevels worden traditioneel gebouwd met handvormsteen en de daken gedekt met verouderde keramische pannen. Zinken goten, Belgisch hardsteen, degelijke schoorstenen en ramen met roedeverdeling maken de getoonde sfeer. Ook binnen worden kwaliteit en stijl doorgetrokken; hier werden de muren nog met baksteen gebouwd en de muren en plafonds strak gestuukt. Hardhouten binnenkozijnen met architraven omlijsten de massieve paneeldeuren. Dubbele tuindeuren leiden naar het terras dat, samen met de oprit en tuin, stijlvol werdt aangelegd. Dit alles, en de prachtige keuken en sanitair, zitten bij de koopsom inbegrepen.
 

   Van type A2 is nog 1 woning te koop.
 

Indeling:
 

  • Chique hal met toilet, garderobe-nis en een prachtige gelakte trap met spijlwerk, een riante woonkamer met tuindeuren, grote open keuken met toegang tot de bijkeuken met toegang tot de inpandige grote garage.
  • Op de 1e verdieping vindt u 3 zeer ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad, aparte douche, wastafel en een toilet. 
  • De tweede verdieping biedt u een zee aan bergruimte.
  • Mooi aangelegde voortuin met pad naar achtertuin.
  • Fraaie besloten achtertuin met groot terras dat aansluit op de tuindeuren van de woonkamer.
 
 

 

   

Welkom op de internetpagina van Makelaardij: 't Markthuys.

Via deze internetpagina kunt u ons huidige aanbod van woningen bekijken met een uitgebreide beschrijving en extra foto's. 

U kunt uiteraard altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.